X
Kullanıcı Girişi
Giriş yapmak için lütfen aşağıdaki formu kullanınız.
MENÜ

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Belçika’da gerçekleştirilen kanlı saldırıları nefretle kınadı.

TÜROFED Başkanı Osman Ayık’ın yazılı açıklaması şöyle: “Belçika’nın Brüksel şehrinde meydana gelen patlamalar bir kez daha gösteriyor ki; terör tüm dünyanın sorunudur. Geçen sene başlayan ve bu sene yoğunlaşarak artan terör saldırıları dünya düzenine yapılan açık bir saldırıdır.

Türkiye ve Avrupa ülkelerini hedef alan bu kanlı saldırılar insanoğlunun göstereceği direnç ile hedefine ulaşamayacaktır. Bu saldırılar insanların özgür bir şekilde yaşamasına ve özgür bir şekilde seyahat edebilmesine büyük bir engeldir. Tüm dünyanın bu saldırıları aynı oranda tepki göstermesi ise en büyük arzumuzdur.
 

TÜROFED olarak Belçika’daki kanlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı yaralıların da en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını diliyoruz. Ayrıca masum insanlar üzerinden yapılan bu tür kanlı eylemlerin artık son bulmasını da temenni ediyoruz.” 



Haber Listesi
E-posta listemize kaydolmak için lütfen e-posta adresinizi kaydediniz.
Bizi Takip Edin!