X
Kullanıcı Girişi
Giriş yapmak için lütfen aşağıdaki formu kullanınız.
tib unwto Turkey Home Turkey Home Youtube
Otellerdeki gıda israfı, Antalya’da masaya yatırılacak
2019-04-02 16:07:39
Otellerdeki gıda israfı, Antalya’da masaya yatırılacak

Antalya’nın turizm merkezlerinden Alanya’da 12 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek olan “Turizm Tesislerinde Gıda İsrafı Önleme ve Bilinçlendirme Paneli”, sezon öncesinde gıda mühendisleri başta olmak üzere tüm turizm profesyonelleriyle buluşacak.
Programda gıda güvenliği ve hijyeni, dünyada gıda ihtiyacı, israf ve açlık, gıda israfının önlenmesi, gıdanın değerlendirilmesi ve Turuncu Bayrak (TUBA) Uygulaması konularına yer veriliyor. Günümüzde artan israfa dikkat çekmek isteyip, israfı azaltmayı ve gıdayı korumayı amaçlayan Turuncu Bayrak (TUBA) Uygulaması, aktaracağı bilgiler ile geniş kitlelere ulaşarak israfsız bir toplum için toplumdaki bilinç oranını arttırmayı hedefliyor.
Gıda Dostu Turuncu Bayrak Uygulaması Direktörü Ali Akgün’ün giriş konuşması ile başlayıp akabinde Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili’nin katkılarını sunacağı panelde Ankara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nevzat Artık ve Prof. Dr. Tansel Şireli gibi uzman kişilerin sunumları yer alıyor. Ayrıca Çeşme Ilıca Resort gıda mühendisi Özge Kaynak, Sakarya Üniversitesi’nden Kübra Yüzüncüyıl ve TUBA Eğitim Koordinatörü Mesut Akgül bilgilerini aktarmak üzere panelde bulunan diğer isimlerdir.
12 Nisan 2019 tarihindeki program Alanya Gardenia Hotel’de saat 10:00-13:00 arasında gerçekleştirilecek.



Haber Listesi
E-posta listemize kaydolmak için lütfen e-posta adresinizi kaydediniz.
Bizi Takip Edin!
antalya çit antalya düğün salonları