X
Kullanıcı Girişi
Giriş yapmak için lütfen aşağıdaki formu kullanınız.
MENÜ

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık ve Mısır Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Moudi El Şaer Almanya'daki FVW kongresinde 2018'e işaret ettiler.

Almanya’da yayımlanan turizm sektör dergisi FVW’nin Essen kentindeki turizm kongresindeki oturumlardan birinde, kongrede çokça konuşulan iki ülke, Türkiye ve Mısır’dan iki sektör temsilcisi söz aldı. 

FVW kongresinde konuşan Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Türkiye’nin Almanya pazarındaki kaybının yüzde 35’e ulaştığına işaret ederek, Türkiye’de sektörün Almanya ve Rusya pazarlarındaki kayıpları telafi etmek için yoğun çaba harcadıklarına, bu çerçevede yurt içi pazarı öne çıkardıklarına değindi. 

Her şey yolunda gittiği taktirde 2017’de sektör olarak daha iyi bir yıl beklediklerini kaydeden Ayık, ancak Türkiye’nin eski günlerine ancak 2018’de dönmesini beklediklerini söyledi. Ayık, Alman pazarında geçtiğimiz yıllardaki sayılara ulaşmayı umut ettiklerini belirtti. 

FVW kongresinde söz alan Mısır Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Moudi El Şaer de Mısır’ın Almanya’daki kış rezervasyonlarının çok iyi gittiğini, ancak kendilerinin daha fazla artışa gereksinim duyduklarını kaydetti. 

Alman tur operatörlerinin Şarm El Şaer operasyonlarına yeniden başlamasının son derece önemli bir gelişme olduğunun altını çizen El Şaer, 2018’de Mısır turizminin daha da iyileşmesini beklediklerini söyledi. 

Mısır hükümetlerinin geçmişte Alman pazarına yönelik yeterince destek vermelerinin bir hata olduğunu belirten El Şaer, Mısır’ın Almanya’da başlatacağı büyük tanıtım kampanyası ile pazarda yeniden güçlenmek istediklerini ifade etti. 

Kaynak: Turizm Gazetesi



Haber Listesi
E-posta listemize kaydolmak için lütfen e-posta adresinizi kaydediniz.
Bizi Takip Edin!