X
Kullanıcı Girişi
Giriş yapmak için lütfen aşağıdaki formu kullanınız.
MENÜ

50 ülkenin büyükelçi ve basın mensubuna Türkiye’yi anlattık

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Antalya’da gerçekleştirilen ‘Yeniden Keşfet’ tanıtım etkinliğine 50 ülkenin büyükelçisi, uluslararası ve ulusal basın mensupları Antalya’da buluştu. 

İki gün devam eden tanıtım etkinliğinde büyükelçiler ile yabancı gazeteciler, uçaklar, havalimanı, oteller, sahiller, havuzlar gibi tatil sürecindeki tüm aşamaları yerinde görüp deneyimledi. Lara Barut Hotel’deki buluşmaya Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı ve turizm sektörünün temsilcileri de katıldı.

Antalya’da gerçekleştirilen programda alınan önlemler ve konaklama sektörümüzün yaptığı hazırlıklar anlatıldı. Sağlıklı Turizm Sertifikası ile Türkiye hazır ve güvenli bir varış noktası mesajı verildi. Programda konuşan TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır en çok turist aldığımız ülkelerin büyükelçileri ve basın mensuplarına; üyelerimizin yaptığı hazırlıkları anlattı. Turizmi yeniden başlatma zamanının geldiğini söyleyen Çorabatır, Türk otelcilerin yabancı misafirleri beklediğini vurguladı.



Haber Listesi
E-posta listemize kaydolmak için lütfen e-posta adresinizi kaydediniz.
Bizi Takip Edin!